keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ankkalinnalaisia

Pennuille annettiin Iines-äidin mukaan epäviralliset nimet pentulaatikkokäyttöön: Minnie, Mickey, Pluto ja Hessu.Kilistelimme maljoja onnelliselle perheelle ja Kati, Iineksen emäntä toi nimikkopehmolelut lahjaksi jokaiselle pikkuiselle.

Pennut kasvavat ja kasvavat!

Eivätpä ne muuta vielä teekään!  Laitan tähän ensin kuvia 3-5 vrk ikäisistä ja teen uuden tekstin yksiviikkoisista perään. Nenut ovat tummumassa, samoin päkiät. Punaiset pojat ovat kiiltävän tummia, tyttö tumma aprikoosi ja aprikoosi poika hyvän aprikoosin värinen.

tiistai 18. lokakuuta 2011

Pennut syntyivät!







Iines aloitteli sunnuntaina illalla pikkuisen petailua ja läähättelyä. Puolen yön tienoissa alkoivat ponnistukset ja ensimmäinen poika syntyi 00.03.            Poika oli tumma ja kun märkä turkki kuivui, väri oli punainen! Sitä hetken hämmästeltyään Iines kävi uudelleen työhön ja puolen tunnin päästä saatiin toinen poika, aprikoosi tällä kertaa. Sitten vielä aprikoosi tyttö ja toinen punainen poika niin pentue oli koossa!             Suloiset, vahvat ja elinvoimaiset pennut, painot 185-215g. Heti osattiin etsiä maidonlähdettä ja kiinni päästyä ei ote irronnut! Iines on omistautunut pikkuisilleen ja hoitaa niitä varmalla otteella.

torstai 6. lokakuuta 2011

Tulevan N-pentueen vanhemmat

Iines Lammilla -11
Brownie erkoisnäyttelyssä Aurassa -11

















































Emä:   Celesterling Intension eli Iines 
Isä:     A´cot Luver´s Sinbad   eli Brownie


Iines on siro ja pienikokoinen keskikokoinen villakoira. Sen taustoilla samoin kuin isälläkin on kääpiövillakoiria, joten odotamme, että osasta pentuja saattaa tulla kääpiövillakoiria! Samoin pentujen värinä voi olla joko aprikoosi tai punainen. Iines asustaa emäntänsä Katin perheessä prinsessana ja onkin sellainen käytökseltään. Saimme agilitytreeneissä tosin havaita, että löytyy siitä poikatyttöäkin, niin vauhdikkaasti se paineli rataa! Nyt rouvalla masu pyöristyy pyöristymistään ja H-hetki lähestyy. Iines tulee meille synnyttämään ja hoitamaan pikkuisiaan kasvattajan luona.


Isukki on nuori reipas punainen keskikokoinen uros, jonka koti sattumoisin on samoilla seuduilla kuin Iineksenkin. Brownie on perheen toinen koira, kaverinaan kääpiöuros Bonny, Celesterling C´est Si Bon.
Brownie on luonteeltaan avoin ja reipas tilanteessa kuin tilanteessa.